0636429180 [email protected]

Hi

Merle, dat ben ik:

“Ik help ambitieuze ondernemers te groeien met hun bedrijf.”

De oprichter van Schrijfstudio MOM ben ik, Merle de Greef. Ik heb een hele weg afgelegd om hier te komen. Vrijheid en flexibiliteit hebben ervoor gezorgd dat ik dit verhaal nu aan jou vertel. 

Het is nogal een stap om te gaan ondernemen. Dat doe je niet zomaar. Daar weet jij vast alles van. Het heeft mij ook wat gekost. Gelukkig heeft het mij nog veel meer opgeleverd. Ik ben namelijk van mening dat vrijheid het sleutelwoord is om je te kunnen ontwikkelen. Als je hier niet voor durft te kiezen blijf je rondzweven in het luchtledige. En dat is jammer. Toch?

Als je dan eenmaal voor het zelfstandige bestaan hebt gekozen, kom je op een punt dat je gaat groeien. Klanten weten jou te vinden. Er komen steeds meer opdrachten bij. Tot het je ineens boven de pet groeit. Jouw vrijheid is ver te zoeken. Flexibel ben je al helemaal niet meer. 

En dat vind ik dus zo ontzettend zonde. 

Ik ben van mening dat als je iemand hebt voor al jouw teksten. Jij met één en dezelfde communicatie naar buiten treed. Er een nieuwe wereld voor je open gaat. Je krijgt meer rust, continuïteit en dus ook meer vrijheid. Om te doen waarvoor je in de wieg bent gelegd. 

Vriendelijk & positief. Zo zijn mijn teksten. Dat is mijn uitstraling. Ik geloof in een mooiere wereld, met zoveel mogelijk lieve verhalen. Die opbeurend zijn. Waar mensen blij van worden. Mijn klanten horen zich daarin te kunnen vinden. En delen deze waarden met mij. 

Wil je nog meer over mij te weten komen?

Abonneer je dan op mijn MOM Magazine. Speciaal voor ondernemende ouders.

“Zoals ik vroeger ronddwaalde op Zweinstein, hoop ik dat potentiële klanten ronddwalen in de bedrijven van ambitieuze ondernemers.”

15

Dromen.

Over een vakantiehuis in Friesland. Een romantische boerderij. Of een eigen schrijfstudio.

04

Wensen.

Die al uit zijn gekomen. Een eigen koophuis. Een eigen bedrijf. Moeder én schrijver worden.

1200

Liter inkt

Heb ik minstens opgemaakt in mijn leven.

Laat jouw stem horen in jouw teksten

Verhalen lezen, verhalen vertellen

Graag lees of luister ik naar verhalen. Die over mensen gaan zoals jij en ik. Boeken lezen is een harde kluif als je moeder bent van een jong gezin, dus dat schiet er jammer genoeg vaak bij in. Dan probeer ik af en toe maar een tijdschrift te lezen in bad, zodat de verhalen op de één of andere manier toch mijn hersenpan mogen bereiken. 

En daar was dan mijn eigen bedrijf

Met Schrijfstudio MOM is dan ook een droom in vervulling gegaan. Ik zoek naar de mooiste verhalen achter de ondernemer. Ik mag ze helpen, steunen en ontlasten. Het is inmiddels één van mijn grootste drijfveren geworden in het leven.

Aantrekken

In een tijd waarin we bijna continue geprikkeld worden door allerlei soorten teksten en beelden, zijn wij mensen goed geworden in het kort scannen en doorklikken. Voor mij des te uitdagender om ervoor te zorgen dat deze verhalen wél bereik hebben. Dat het prikkelt, straalt en aantrekkingskracht heeft.

Schrijfstudio MOM laat jou

Groeien &

Innoveren

 

Waar je ook nog naar toe kan:

Blog

Portfolio

Mail mij

Waar kan ik je mee helpen?

1 + 1 =